Uitgelicht

Maestro <strong>Luxe.</strong>
Maestro Luxe.

Maestro Luxe levert topprestaties op drie gebieden: een soepele deegverwerking, een lange, constante malsheid en die verleidelijke geur en smaak van in de kneder tot bij de consument op tafel. Zo maakt u van elke klant een loyale fijnproever.

<strong>De Klok Zomerspecial!</strong>
De Klok Zomerspecial!

Welkom bij de zomerspecial van De Klok, het huisblad voor de Belgische bakkerij waarin Zeelandia je begeleidt door de aanstormende zomermaanden. Hoe vat ik als bakker het zomerseizoen aan? Waar is mijn klant naar op zoek? Welke productgroepen verdienen mijn focus? Deze antwoorden hebben we voor jou verpakt in 24 pagina’s artisanale literatuur met sterke focus op de laatste trends, tips en zonnige recepten. Lees de volledige zomerspecial hieronder!

<strong>Gewoon Goed</strong>
Gewoon Goed

Onder dit kwaliteitslabel vind je een variatie aan broodmixen die niet alleen een authentieke, ambachtelijke smaak leveren, maar ook het bakken vereenvoudigen. Zo kan jij je concentreren op wat je het beste doet: ambacht creëren.Receptinspiratie

Broodje met <strong>spinazie &amp; spek</strong>
Broodje met spinazie & spek
 Bergamot & <strong>appelmoesgebak</strong>
 Bergamot & appelmoesgebak
Brood met <strong>rode biet</strong>
Brood met rode bietkeepexploring.

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden we inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingrediënten en manieren om beter te bakken, - te managen en te verkopen.