Gewoon 
Goed.

Een kwaliteitslabel zonder poespas.

Samen werken we dag en nacht aan een wereld waarin brood niet alleen een product is, maar een ervaring. En dat is precies wat Zeelandia's concept “Gewoon Goed” belooft. Onder dit kwaliteitslabel vind je een variatie aan broodmixen die niet alleen een authentieke, ambachtelijke smaak leveren, maar ook het bakken vereenvoudigen. Zo kan jij je concentreren op wat je het beste doet: ambacht creëren.

De kunst van de eenvoud.

In een wereld boordevol vitamine- en gezondheidsclaims, zorgt “Gewoon Goed” voor de nodige balans en rust. Want het is oké om “gewoon” te zijn. Alle lofzang wordt in deze broodcategorie gegenereerd door slechts twee authentieke claims: gewoon & goed. De broodmixen die het kwaliteitslabel opgepind krijgen, garanderen een Belgische broodsmaak, zonder poespas.
Sommerkorn.

Sommerkorn is een 50% broodmix voor de bereiding van diverse applicaties. De mix maakt talloze individuele receptvariaties mogelijk door kleine ingrediëntenwijzigingen door te voeren die zijn afgestemd op seizoenen, jouw klanten en bovenal jouw bakkerij. De applicaties worden gekenmerkt door een donkere, compacte en vochtige kruim en een rustieke korst. Daarnaast staat de mix garant voor een hartige traktatie met zonnebloempitten, volkoren rogge- en speltvlokken, volkoren roggemeel en lijnzaad.

Download de Sommerkorn Brochure.

Délipure.

Délipure is een 50% broodmix voor de bereiding van diverse applicaties. De mix is ontwikkeld met grootse aandacht voor het Belgisch smaakpatroon en de authentieke smaak van de ambachtelijke bakkerij. Zo creëer je steeds op een basis die hevig gesmaakt wordt door de consument.

Download de Délipure Brochure.