Uitgelicht

Maestro <strong>Luxe.</strong>
Maestro Luxe.

Maestro Luxe levert topprestaties op drie gebieden: een soepele deegverwerking, een lange, constante malsheid en die verleidelijke geur en smaak van in de kneder tot bij de consument op tafel. Zo maakt u van elke klant een loyale fijnproever.

De <strong>Basis-Rühr </strong>is er!
De Basis-Rühr is er!

Basis-Rühr vormt de hoeksteen van elke ambachtelijke plaatcake. Deze basismix laat zich kenmerken door de natuurlijke vanillesmaak die je van een cake verwacht, maar vult haar authentieke karakter aan met uiterst moderne technologie. Zo garandeert het een overheerlijk en eenvoudig te verwerken basisproduct.

<strong>Gewoon Goed</strong>
Gewoon Goed

Onder dit kwaliteitslabel vind je een variatie aan broodmixen die niet alleen een authentieke, ambachtelijke smaak leveren, maar ook het bakken vereenvoudigen. Zo kan jij je concentreren op wat je het beste doet: ambacht creëren.Receptinspiratie

Broodje met <strong>spinazie &amp; spek</strong>
Broodje met spinazie & spek
 Bergamot & <strong>appelmoesgebak</strong>
 Bergamot & appelmoesgebak
Brood met <strong>rode biet</strong>
Brood met rode bietkeepexploring.

Samen met onze klanten zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden in de wereld van brood en banket. Door anders te denken, bieden we inventieve oplossingen om bakkers succesvoller te maken. We inspireren onze klanten met hoogwaardige ingrediënten en manieren om beter te bakken, - te managen en te verkopen.