<strong>Maestro</strong> <br/><strong>Luxe.</strong> <strong>Maestro</strong> <br/><strong>Luxe.</strong>

Maestro 
Luxe.

Bakken op topniveau begint met Maestro

De klant is koning en weet wat hij wil. In zijn keuze laat hij zich meer dan ooit leiden door kwaliteit. Om aan die behoefte te voldoen rekent u steeds op een echte ster: Maestro Luxe. Deze kwaliteitsvolle luxeverbeteraar in pastavorm garandeert een soepele verwerking in alle processen en belooft zelfs na het invriezen een kraakvers product. Daarbij zorgt het ambachtelijke aroma voor een totaalbeleving qua geur & smaak. Geniet van een soepel en rendabel productieproces terwijl de klant de ambacht proeft in elke hap.

Beter. bakken dankzij E2-technologie.

Maestro Luxe, een meesterwerk dat zowel bakker als consument laat genieten van sublieme kwaliteit. Dit staaltje vakmanschap is het resultaat van jarenlang diepgaand onderzoek en ongeëvenaarde expertise bij Zeelandia. Onze schat aan ervaring is nu samengebracht en geïntegreerd in Maestro Luxe, onder de noemer van E2-technologie. Deze unieke cocktail van enzymen en emulgatoren, zorgvuldig op elkaar afgestemd, waarborgt dat elk eindproduct consistent en altijd van het hoogste niveau is.

Deze innovatieve technologie is volledig in-house ontwikkeld, een bewijs van onze toewijding aan perfectie. Maestro Luxe ondersteunt de ambacht van de bakker als geen ander. Het stelt u in staat om op een efficiënte en winstgevende manier te creëren. Het biedt ruimte voor creatieve verrassingen, zonder compromissen te sluiten met de authentieke smaken van de ambachtelijke bakkerij. Want creëren op topniveau begint met Maestro.

Download de brochure.