Recepten
Fantasy Lemon Blondie

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Citroencake 1000 g FANTASY LEMON CAKE
550 g eieren
500 g witte chocolade
250 g bloemsuiker
150 g water
100 g MUFFINOLIE*
*Muffinolie i.v.m soortelijk gewicht altijd wegen
Witte chocolade-citroenganache 700 g witte chocolade
350 g FRUITFUL LEMON CREAM

Bereiding

Citroencake

De witte chocolade smelten. Vervolgens alle ingrediënten mengen in eerste versnelling gedurende 10 minuten.

Een bakplaat (60 x 40) met hoge randen vullen met het beslag en gladstrijken.

Bakken op 180 °C (vloeroven) of 150 °C (rotatieoven) gedurende ± 30 minuten.

Witte chocolade-citroenganache

De witte chocolade smelten. De FRUITFUL LEMON CREAM verwarmen en mengen onder de gesmolten chocolade tot een gladde massa.

De ganache een nacht laten rusten.

 

Opbouw

De ganache loskloppen en over de gebakken citroencake verdelen.

Met een paletmes decoreren en in de gewenste grootte snijden.

 

Uitkomst

54 stuks van 6,5 x 6,5 cm.

Fantasy Lemon Blondie