Recepten Recepten

Croq in Roll.

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Deeg 1500 g Bloem
500 g PANOPLUS MAIS
40 g NORDIX
60 g Gist
1100 g Water
34 g Zout
Diversen Sneden belegen kaas
Sneden hesp
MAISDECOR

Bereiding

Deeg
Kneed van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg.
Deegtemperatuur: 26 °C
Voorrijs: 10 min

Voorbereiding
Rol uit op stand 3 van de uitroltafel. Vries het deeg kort in om gemakkelijk te kunnen versnijden.

Opmaak
Snijd het deeg in plakjes van 14 cm hoog en 8,5 cm breed. Leg hierop een plakje kaas en hesp van 12 cm hoog en 7,5 cm breed. Rol op zoals een worstenbrood. Bevochtig het broodje en rol in de MAISDECOR.

Narijs
60 min op 32 °C, 80% RV.

Bakken
Bak précuit af op 200 °C gedurende 12 min met 5 sec stoom.

Croq in Roll