ChocNut Cake Donuts
ChocNut Cake Donuts
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
ChocNut Cake Donut | 1000 | g | FANTASY CHOCNUT CAKE |
200 | g | Water | |
200 | g | Heelei | |
Diversen | 200 | g | Boterroom (obv BIANKA SOFT) |
400 | g | SCHOKOBELLA | |
400 | g | NUSS-NOUGAT-CREME | |
Hazelnoten | |||
Chocoladedecoratie |
Bereiding
ChocNut Cake Donut
Meng alle ingrediënten gedurende 5 min in trage versnelling. Spuit ± 50 g cakemassa in elke gesmeerde donutvorm en bak gedurende ± 20 min op 180 °C. Ontvorm, laat afkoelen en vries in.
Afwerking 1
Dip de donut in een SCHOKOBELLA naar keuze, spuit doppen boterroom op de donut en werk af met hazelnootjes en chocoladedecoratie.
Afwerking 2
Dip de volledige donut in NUSSNOUGAT- CREME en vries in. Spuit 25 g pralinémousse in de lege donutvormen. Duw hierop een bevrozen, gecoate ChocNut Cake Donut en vries samen in. Ontvorm en werk af met spuitchocolade of MIROIR NEUTAAL.