Back-to-School Chocolate Chip Cookies
Back-to-School Chocolate Chip Cookies
Recept
| Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
|---|---|---|---|
| Chocolate Chip Cookies | 1350 | g | KANOMIX |
| 250 | g | Boter | |
| 190 | g | Boter (gesmolten) | |
| 150 | g | Basterdsuiker | |
| 100 | g | Water | |
| 7,5 | g | Alkali | |
| 5 | g | Bakkerszout | |
| 200 | g | Bakvaste chocolade |
Bereiding
Van alle ingrediënten een homogeen deeg kneden (± 5 minuten).
Uitrollen op stand 9 van de uitroltafel (naargelang de gewenste dikte) en het deeg uitsteken in de gewenste grootte. Je kan ook met behulp van een ijsschep bolletjes deeg scheppen van ± 60 g en op een met CARLEX ingevette bakplaat plaatsen.
Bakken op 200 °C gedurende ± 15 minuten.
Uitkomst: ± 40 stuks.