

Croq in Roll.
Croq in Roll.
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Deeg | 1500 | g | Bloem |
500 | g | PANOPLUS MAIS | |
40 | g | NORDIX | |
60 | g | Gist | |
1100 | g | Water | |
34 | g | Zout | |
Diversen | Sneden belegen kaas | ||
Sneden hesp | |||
MAISDECOR |
Bereiding
Deeg
Kneed van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg.
Deegtemperatuur: 26 °C
Voorrijs: 10 min
Voorbereiding
Rol uit op stand 3 van de uitroltafel. Vries het deeg kort in om gemakkelijk te kunnen versnijden.
Opmaak
Snijd het deeg in plakjes van 14 cm hoog en 8,5 cm breed. Leg hierop een plakje kaas en hesp van 12 cm hoog en 7,5 cm breed. Rol op zoals een worstenbrood. Bevochtig het broodje en rol in de MAISDECOR.
Narijs
60 min op 32 °C, 80% RV.
Bakken
Bak précuit af op 200 °C gedurende 12 min met 5 sec stoom.
