Wouters

Wouters Productassortiment

Sorteer:
1 2 3 4
Combi Corn Doppelmalz

Combicorn Doppelmalz is een speciaal samengestelde kant-en-klare meergranenspecialiteit. Deze mengeling van havervlokken, maïs, soja, gerst, tarwe, mout, lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad biedt u een heerlijke combinatie van natuur en smaak. De extra mout in dit product zorgt voor een meer authentieke en uitgesproken smaak en voor een aangename en donkerdere kruimkleur.

Combi Corn

Combicorn is een speciaal samengestelde, kant-en-klare meergranenspecialiteit. Deze mengeling van havervlokken, maïs, soja, gerst, tarwe, mout, lijnzaad, zonnebloempitten en sesamzaad biedt u een heerlijke combinatie van natuur en smaak.

Croûte Mix

Croûte Mix is een compleetmix voor het bereiden van croûtedeeg of zanddeeg.

Biscuit Super

Biscuit Super is een compleetmix voor de bereiding van alle biscuittoepassingen en roulades.

Malto Bruin

Malto Bruin is een actieve, poedervormige broodverbeteraar. Een absoluut topproduct om alle bruine broodsoorten dagenlang mals en vers te houden.

Malto Gold

Malto Gold is een poedervormige, actieve verbeteraar voor de bereiding van bruine en volkoren broodsoorten.

Bruno

Bruno is een actieve, pastavormige broodverbeteraar. Een absoluut topproduct om alle bruine broodsoorten dagenlang mals en vers te houden.

Novabrun

Novabrun is een pastavormige, actieve verbeteraar voor de bereiding van bruine broodsoorten. Novabrun is speciaal ontwikkeld voor een uitstekende vershoudbaarheid met een goede snijdbaarheid van bruine broden.

Frangipan

Frangipan is het basispoeder voor frangipane en dessertkoekjes.

Olympus Ferment

Olympus Ferment is het heruitgevonden krokantbroodpoeder op basis van tarwekiemdesem. Hierdoor heb je de combinatie van de optimaal tolerante verwerking met een uitstekend volume. Maar bovenal een langdurig knapperige korst met de smaak van echte pistolets.

Olympus Super

Olympus Super is een poedervormige verbeteraar voor de bereiding van krokante producten.

Olympus Gold

Olympus Gold is een poedervormige verbeteraar voor de bereiding van krokante producten. Olympus Gold geeft de degen extra tolerantie.

1 2 3 4