Wouters

Wouters Productassortiment

Sorteer:
1 2 3 4
Pan-Extra

Pan-Extra is het product voor wie versheid zoekt in zijn brood. Bruikbaar voor witte broden, lichtbruine broden en meergranenbroden.

Panifresh

Panifresh is een absoluut topproduct om alle witte, lichtbruine en bruine broodsoorten dagenlang mals en vers te houden. De tweede dag even lekker als de eerste! U verkrijgt een Belgisch brood met een uitzonderlijke malsheid en een aangename korstkleur.

Novapan

Novapan is het aangewezen pastabereidingsmiddel voor brood met extra versheid.

Optibake Lux

Optibake Lux is een kosteneffectieve verbeteraar voor fijne gistdegen. Deze luxedeegverbeteraar geeft tolerantie aan de degen en een prima zachtheid met korte afbeet aan sandwiches. Optibake Lux geeft een bakstabiele botersmaak en een gelere kruim.

Luxafresh Gold

Luxafresh Gold is een topproduct voor fijne gistdegen. Deze luxedeegverbeteraar geeft een goede tolerantie aan de degen, een uitstekende zachtheid en een korte afbeet. Luxafresh Gold geeft een bakstabiele botersmaak en een gelere kruim.

Puddingmix

Pudding Mix is een traditionele banketbakkersroom “warme bereiding” voor overheerlijke vullingen in o.a. éclairs, tompoes, Berlijnse bollen, enz.

Crèmefine

Crèmefine is een “revolutionair” koude crèmepoeder met de smaak en gladheid van een kookcrème

Panomix Pain Arthur

Mix voor Pain Arthur merkbrood. Deze mix combineert de uitgelezen smaak van spelt,tarween rogge, in combinatie met boekweit, gierst en gerstemout.

Panomix Délipure

Mix voor Délipure merkbrood. Een lekker, traditioneel brood met 100% natuurlijke grondstoffen.

Cremora

Cremora is een multifunctionele, complete koude roompoeder voor lekkere, smeuïge banketbakkersroom

Cake Royal

Cake Royal is een compleet poeder voor een extra smakelijke cake. Deze cake behoudt gedurende meerdere dagen zijn smeltend mondgevoel.

Cake Maison

Cake Maison is een compleetmix met veelzijdige toepassingen en ideaal voor het vervaardigen van botercakes en -wafels met een overheerlijke smaak en zacht mondgevoel.

1 2 3 4