Wouters

Wouters Productassortiment

Sorteer:
1 2 3 4
Trennwax B Aktiv Spray

Aktiv Spray is een hoogwaardig lossingsmiddel met hoog gehalte aan actieve was voor broden, pistolets en fijne bakwaren.

Trennwax B Aktiv

Trennwax B Aktiv is een hoogwaardig lossingsmiddel met hoog gehalte aan actieve was voor broden, pistolets en fijne bakwaren. Kan zowel met borstel als met spuitpistool aangebracht worden.

Trennwax O Special

Trennwax O Special is een vloeibaar lossingsmiddel voor de snoepgoedindustrie.

Trennwax Form Aktiv

Trennwax Form Aktiv is een extra stabiel lossingsmiddel met sterk lossingsvermogen voor veeleisende toepassingen zowel voor patisserie als bakkerij. Ideaal voor geperforeerde platen. Kan zowel met borstel als met spuitpistool aangebracht worden.

Tijgermix Wouters

Tijgermix is een fijn poeder dat gebruikt kan worden als decormix voor pistolets en broden.

Pani Excel White

Pani Excel White is een actieve, poedervormige broodverbeteraar. Een absoluut topproduct om wit en licht bruin brood dagenlang mals en vers te houden.

Optima Fresh

OptimaFresh is een poedervormig bereidingsmiddel voor witte broodsoorten. Bevordert de versheid, het volume en de smaak. Het eindresultaat geeft u een brood met een mooie kruim met een perfect volume en een krokante korst.

Madré Forté

Madré Forté is een poedervormige, gedroogde tarwedesem. Dit product is uitermate geschikt om uw witte en bruine boerenbroden alsook uw artisanale krokante producten een eigen authentieke smaak te geven.

Toppan Ferment

Toppan Ferment geeft de combinatie van een traditioneel, lekker brood met tarwekiemdesem en met lange versheid. Zo blijft het brood ‘lekker vers’ gedurende een 4-tal dagen.

Optibake Wit

Optibake Wit is een kosteneffectieve broodverbeteraar om witte broodsoorten een lange malsheid en versheid te geven.

Panigold

Panigold is een pastavormige verbeteraar voor de bereiding van witte en lichtbruine broodsoorten. Panigold is speciaal ontwikkeld voor een uitstekende vershoudbaarheid van de broden.

Panam +

Panam + is het product voor wie versheid zoekt in zijn brood. Bruikbaar voor witte broden, lichtbruine broden en meergranenbroden. Geeft een matige ovensprong.

1 2 3 4