Recepten
Winterse koffiebar

Inspiratie | december

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
1000 g PANOMIX LUXE
1000 g Bloem
200 g Gist
500 g Eieren
320 g Water
Vulling 400 g Rozijnen
800 g Suiker (P4)
800 g FRUITFUL APPEL 10x10
600 g Harde boter (in stukken)

Bereiding

    Kneding 

    Van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg draaien. Vervolgens de vulling kort ondermengen. Het deeg in een kom of in een bak storten.

    Rusttijd 

    10 minuten.

    Afweeggewicht

    Deegstukken van 500 g.

    Werkwijze

    Lange vormen (forelbakje) lichtjes insmeren met CARLEX en het deeg gelijkmatig verdelen over de volledige vorm.

    Narijs

    40 minuten.

    Doreren en eventueel bestrooien met AMANDEL GESCHAAFD HOB.

    Bakken

    Op 190°C gedurende ± 32 minuten.

    Afwerking

    Lchtjes bestrooien met bloemsuiker.

Winterse koffie bar