Recepten
Winterse koffiebar

Inspiratie | december

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
1000 g PANOMIX LUXE
1000 g bloem
200 g gist
500 g water
Vulling 400 g rozijnen
800 g suiker (P4)
800 g FRUITFUL APPEL 10x10
600 g harde boter (in stukken)

Bereiding

    Kneding: van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg draaien.
    Vervolgens de vulling kort ondermengen.

    Het deeg in een kom of in een bak storten.

    Rusttijd: 10 minuten.

    Afweeggewicht: deegstukken van 500 g.

    Lange vormen lichtjes insmeren met CARLEX en het deeg gelijkmatig verdelen over de volledige vorm.

    Narijs: 40 minuten.

    Doreren en eventueel bestrooien met AMANDEL GESCHAAFD HOB.

    Bakken op 190°C gedurende ± 32 minuten.

    Afwerking: lichtjes bestrooien met bloemsuiker.

Winterse koffie bar