Recepten
Toscaans BBQ-brood

Recept

Gewicht / Volume Eenheid Product
2000 g bloem
2000 g PANOMIX TOSCANE
120 g gist
2000 g water

Bereiding

    Kneding: van alle grondstoffen een soepel en homogeen kneden, bij voorkeur een langere kneding in eerste versnelling.

    Deegtemperatuur: 25 °C.

    Afwegen: 510 g.

    Opbollen en 35 minuten laten rusten.

    Vormgeving: de deegstukken uitrollen op stand 8 van de uitroltafel. Op platen of tapijten schikken en prikken. Lichtjes bevochtigen en decoratie aanbrengen.

    Narijs: 60 minuten.

    Volledig indrukken met de O'life cutter.

    Bakken: op 230 °C gedurende 25 minuten; op 210 °C gedurende 25 minuten (voorgebakken).

     

    Tips voor de vulling

    2400 g deeg + 660 g vulling ( olijven, zongedroogde tomaten, paprika's, enz.).

     

    Tips voor de decoratie

    • Roggebloem
    • Kaas/maïs-mengeling: 200 g gemalen kaas, 200 g MAISDECOR, 10 g gedroogde peterselie, 100 g sesamzaad.

     

    Tips voor de afwerking

    Groene pesto, zongedroogde tomaten, olijven, kruidenboter, enz.

     

    Uitkomst

    12 broden

Toscaans BBQ-brood