Recepten
Tompouce banaan

Staycation - BRAZILIË

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Tompouce 4 st. Bladerdeegplakken 46 x 11 cm
100 g SCHOKOBELLA WIT
Banaanbavarois 175 g ALASKA EXPRESS BANAAN
200 g water
850 g slagroom
50 g chocolade pajets
Afwerking 100 g FRUITFUL ABRIKOZENJAM
200 g DIP BANAAN
Decoratie 10 g chocolade pajets
200 g crème au beurre
100 g schijfjes banaan

Bereiding

    Tompouce

    De bladerdeeg plakken instrijken met SCHOKOBELLA WIT.

      

    Banaanbavarois

    Het ALASKA EXPRESS BANAAN poeder mengen met het water tot een gladde en homogene massa.
    De slagroom voor 2/3de opkloppen en onderspatelen. Als laatste de chocolade pajets ondermengen.

     

    Werkwijze

    De banaanbavarois op een bladerdeeg plak spuiten en hierop een tweede plak bladerdeeg plaatsen.
    Voor een stevigere bavarois eerst laten geleren.
    De bovenzijde instrijken met een laagje FRUITFUL ABRIKOZENJAM en glaceren met DIP BANAAN.
    Bestrooien met chocolade pajets.
    Na het drogen in stukken snijden van 4,5 cm breed.
    Decoreren met een klein bolletje crème au beurre en een schijfje banaan.

    Uitkomst

    20 stuks

Tompouce banaan