Recepten
Strudel Cake Donut

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Cake Donuts 500 g FANTASY SPECULAAS CAKE
50 g Heelei
225 g Boter (gesmolten)
175 g Water
Decor 500 g FRUITFUL PEER
50 g AE NEUTRAAL
5 g Kaneel
50 g Rozijntjes

Bereiding

Recept voor ± 30 donuts

Cake donuts

Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in tweede versnelling tot een homogene massa.

Spuit ± 35 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.

Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.

Decor

Verwarm de FRUITFUL PEER.

Meng de AE NEUTRAAL, rozijnen en kaneel onder de peertjes.

Vul donutvormen met 20 g decormassa.

Vries in.

Afwerking

Bak een plak bladerdeeg dun af. Bestrooi met poedersuiker en karamelliseer.

Leg de speculaasdonuts met de vlakke kant naar boven.

Ontvorm de peerdecoratie en bestrijk met ALDIA MIROIR NEUTRAAL.

Leg op de cake donut.

Werk af met stukjes gekarameliseerd bladerdeeg.

Strudel Cake Donut