![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-1280-dba308b564b8ce132d6be94732d94d12.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-768-10e44a65dccdfac3b269589bff8aa006.jpeg)
Speculoos-Amandel Cake Donut
Speculoos-Amandel Cake Donut
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cake Donuts | 500 | g | FANTASY SPECULAAS CAKE |
50 | g | Heelei | |
225 | g | Boter (gesmolten) | |
175 | g | Water | |
Vulling | 400 | g | AMANDELPAN |
100 | g | Geraspte kokos | |
Glaçage | 300 | g | ALDIA MIROIR NEUTRAAL |
150 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL | |
Diversen | 250 | g | Amandel-kokospralin (gebakken) |
Bereiding
Recept voor ± 24 donuts
Cake donuts
Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.
Spuit ± 25 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.
Vulling
Meng de geraspte kokos onder de getempereerde AMANDELPAN.
Spuit 20 g in het speculaas cakebeslag.
Spuit daarna nog 10 g cakebeslag over de amandelvulling.
Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.
Afwerking
Verwarm ALDIA MIROIR NEUTRAAL en PALETTA SPRAY NEUTRAAL in de microgolfoven tot 50 °C.
Roer homogeen. Dip de donuts in de glaçage en duw in de gebakken amandel-kokospralin.
![Speculoos-Amandel Cake Donut](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/speculaas-amandel-cake-donut/@@images/image-400-cc9c8e88f04e877f37c7a47d5476b8db.png)