Recepten
Peren-noten herfstcake met rode wijn

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Croûtedeeg 1000 g CROUTEXPRESS
50 g water (koud)
100 g eieren
Notencake 1000 g ROMA
500 g boter
500 g eieren
150 g MAROPAN
80 g pecannoten
80 g hazelnoten
80 g walnoten
50 g pistachenoten
Afdekgelei met rode wijn 1000 g PALETTA SPRAY NEUTRAAL
300 g rode wijn

Bereiding

Croûtedeeg

Alle ingrediënten mengen tot een glad en homogeen deeg.
Dit deeg kan onmiddellijk verwerkt worden.


Notencake

Een cakebeslag kloppen met ROMA, boter, eieren en MAROPAN (4 minuten in 2de versnelling). Alle noten roosteren, laten afkoelen en onder het cakebeslag mengen.

Afdekgelei met rode wijn

Alle ingrediënten mengen en even laten inkoken.


Opbouw

Taartvormen fonceren met het croutedeeg, uitgerold op 3 mm.

Hierop een laagje FRUITFUL PEER aanbrengen.

Vervolgens vullen met het cakebeslag en afbakken op 180°C gedurende 45 minuten.

Laten afkoelen en abricoteren met de rode wijn afdekgelei en afwerken met geroosterde noten.

Peren-noten herfstcake met rode wijn