Recepten
Pain Coloré.

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Deeg 2250 g Bloem
250 g Roggebloem
50 g Gist
50 g MAESTRO PREMIUM POEDER
42 g Zout
500 g Poolish o.b.v. AMORE MELANGE
15 g Oregano
1200 g Water
200 g Olijfolie (uitlek van de zongedroogde tomaten) om te bassineren
Poolish 250 g AMORE MELANGE
250 g Water
Vulling 400 g Zongedroogde tomaten
180 g Maïs (blik)
250 g Paprika (geel en groen)
125 g Pompoenpitten
200 g Fetakaas
350 g Rode kool

Bereiding

Poolish

Meng de AMORE MELANGE en het water gedurende ± 3 min. Dek de poolish af met plastic en laat gedurende 8 tot 24 uur rusten op kamertemperatuur.

Deeg

Kneed van alle grondstoffen behalve de olijfolie een soepel en homogeen deeg.

Gebruik de olijfolie om bij te wassen.

Meng onmiddellijk na de kneding de vulling er kort onder.

Deegtemperatuur: 25 °C

Rusttijd: 10 min

Afwegen: 350 g

Bolrijs: 35 min

Bol opnieuw op en leg in met bakpapier beklede houten ringen (14 cm Ø) .

Narijs: 60 min

Bestrooi voor het afbakken met roggebloem en snijd in.

Bakken: 25 min op 225 °C

Pain Coloré