Recepten
Mojito Tompouce

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Bladerdeeg 2000 g CRUSTY
900 g water (koud)
1200 g MARGARINE BLADERDEEG
Mojito banketbakkersroom 450 g RAP
1000 g water
200 g FRUITFUL LEMON CREAM
15 g rum 50%
2 g muntblaadjes
Slagroom 250 g slagroom
Chocolade decoratie 150 g DIP MOJITO
10 g chocolade 811

Bereiding

    Bladerdeeg

    Water en CRUSTY kneden in eerste versnelling. Onmiddellijk 6 toeren van 3 geven, of 4 toeren van 4 met korte rusttijd van 5 tot 10 minuten tussen 2 toeren. Bij warmte, het deeg tussen de toeren in de koelkast laten rusten. Het deeg uitrollen op 2,5 mm, op bakplaten leggen en bakken op 180 °C gedurende 25 minuten.

    Mojito banketbakkersroom

    Het water met de muntblaadjes mixen met een staafmixer. Vervolgens de RAP, de FRUITFUL LEMON CREAM en de Rum 50% toevoegen en mengen in hoogste versnelling gedurende 3 minuten.
    Slagroom

    De slagroom voor 3/4de opkloppen.

    Chocolade decoratie

    De chocolade smelten, DIP MOJITO toevoegen en mengen tot een homogene massa.

    Opbouw

    De bladerdeeg plakken instrijken met SCHOKOBELLA WIT. Hierop een laag Mojito gele room spuiten en een tweede laag slagroom. Bedekken met een plak bladerdeeg. Glaceren met DIP MOJITO. Decoreren met de chocolade decoratie, meringue en muntblaadjes.

    Uitkomst: 520 stuks.

Mojito Tompouce