Maïspistolets met decoratieve maïsparels
Maïspistolets met decoratieve maïsparels
Staycation - MEXICO
Recept
| Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
|---|---|---|
| 750 | g | bloem |
| 250 | g | PANOPLUS MAÏS |
| 50 | g | gist |
| 580 | g | water |
| 17 | g | zout |
| 30-35 | g | GAMMA 3000 MXI |
Bereiding
Werkwijze
Kneding: alle ingrediënten kneden tot een soepel deeg; bij voorkeur een langere kneding in eerste versnelling.
Deegtemperatuur: 23 °C.
Afwegen: 1600 g.
Bolrijs: 25 minuten.
Vormgeving: de deegstukken verdelen en opbollen. De deegbolletjes lichtjes bevochtigen met water en in MAÏSPARELS duwen. Op platen schikken.
Narijs: 60 minuten.
Bakken: met stoom op 230°C gedurende 20 minuten.