Maestro Luxe Rozijnenbrood.
Maestro Luxe Rozijnenbrood.
Recept
| Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
|---|---|---|---|
| Deeg | 5000 | g | Bloem |
| 950 | g | Water | |
| 1000 | g | Melk | |
| 750 | g | Eieren | |
| 400 | g | Gist | |
| 750 | g | Maestro Luxe | |
| 250 | g | Suiker | |
| 85 | g | Zout | |
| Vulling | 3000 | g | Rozijnen (geweekt) |
Bereiding
Recept voor 18 broden van 680 g
Deeg
Maak van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg.
Voeg de rozijnen onmiddellijk na de kneding toe.
Deegtemperatuur: 25 °C
Afwegen: 680 g
Bolrijs: 35 min
Opmaken: langsteken en in vormen leggen
Narijs: 60 min
Doreren
Bakken: 35 min op 180 °C