Recepten
Maestro Luxe Fruity Flower.

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Deeg 3000 g Bloem
210 g Gist
300 g Eieren
1020 g Water
51 g Zout
180 g Suiker
450 g MAESTRO LUXE
480 g MARGARINE CAKE/BRIOCHE
Croutedeeg 2000 g CROUTEXPRESS
200 g Eieren
100 g Water
Gele Room 800 g RAP
2000 g Water
Speculaascake 1500 g FANTASY SPECULAAS CAKE
150 g Eieren
525 g Water
675 g Boter
Diversen 2500 g FRUITFUL APPELBLOKJES
840 g PALETTA SPRAY NEUTRAAL
280 g Speculaascrumble

Bereiding

Deeg

Kneed van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg.

Deegtemperatuur: 24 °C

Rusttijd: 15 min

Rol het deeg uit op stand 2,5 van de uitroltafel tot 20 cm breedte.

Plaats even in de vriezer om gemakkelijk te kunnen verwerken.

Croutedeeg

Meng alle ingrediënten tot een glad en homogeen deeg.

Dit deeg kan onmiddellijk worden verwerkt.

Gele room

Meng alle grondstoffen gedurende 4 min in tweede versnelling.

Laat 10 min rusten en klop vervolgens de gele room door.

Speculaascake

Meng alle grondstoffen gedurende 4 min in tweede versnelling.

Opbouw

Leg een plakje croutedeeg (stand 2,5 van de uitroltafel) in ringen.

Spuit hierop gele room (1 cm van de kant blijven).

Haal de deegplak uit de diepvries en strijk hierop de speculaascake.

Doe hierop de FRUITFUL APPELBLOKJES en rol het geheel op (zoals ronde suissen).

Versnijd in stukken van 5 cm.

Leg in de ringen.

Narijs: 60 min

Doreren

Bakken: 35 min op 180 °C

Afwerking

Abricoteer met PALETTA SPRAY NEUTRAAL en zet de rand aan met speculaaskruimels.

Maestro Luxe Fruity Flower