Recepten
Lemon Plaatcake

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Citroencakebeslag 1000 g FANTASY LEMON CAKE
350 g eieren
150 g gesmolten boter of MUFFINOLIE*
*Muffinolie i.v.m soortelijk gewicht altijd wegen
250 g water
Citroencrème 250 g FRUITFUL LEMON CREAM
180 g water
75 g RAP

Bereiding

    Citroencakebeslag

    Alle ingrediënten mengen in eerste versnelling gedurende 5 minuten.

    Citroencrème

    Alle ingrediënten mengen tot een gladde crème.

    Opbouw

    Een bakplaat 60 x 20 cm vullen met het citroencake beslag; het beslag gladstrijken.

    Hierop de citroencrème spuiten (in raster).

    Bakken op 185 °C (vloeroven) of 160 °C (rotatieoven) gedurende 55 minuten.

    Na het bakken afglanzen met PALETTA SPRAY NEUTRAAL (of afwerken met kruimeldeeg: 400 g per plaat. De baktijd verlengen met 10 minuten. Na afkoelen decoreren met raftisnow).

    Uitkomst: 45 stuks (3,8 x 9 cm).

Lemon Plaatcake