 
             
          Fantasy Lemon Plaatcake
Fantasy Lemon Plaatcake
Recept
| Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product | 
|---|---|---|---|
| Citroencakebeslag | 1000 | g | FANTASY LEMON CAKE | 
| 350 | g | eieren | |
| 150 | g | gesmolten boter of MUFFINOLIE* | |
| *Muffinolie i.v.m soortelijk gewicht altijd wegen | |||
| 250 | g | water | |
| Citroencrème | 250 | g | FRUITFUL LEMON CREAM | 
| 180 | g | water | |
| 75 | g | RAP | 
Bereiding
Citroencakebeslag
Alle ingrediënten mengen in eerste versnelling gedurende 5 minuten.
Citroencrème
Alle ingrediënten mengen tot een gladde crème.
Opbouw
Een bakplaat 60 x 20 cm vullen met het citroencake beslag; het beslag gladstrijken.
Hierop de citroencrème spuiten (in raster).
Bakken op 185 °C (vloeroven) of 160 °C (rotatieoven) gedurende 55 minuten.
Na het bakken afglanzen met PALETTA SPRAY NEUTRAAL (of afwerken met kruimeldeeg: 400 g per plaat. De baktijd verlengen met 10 minuten. Na afkoelen decoreren met raftisnow).
Uitkomst: 45 stuks (3,8 x 9 cm).
