Karamel zeezout hartjes
Karamel zeezout hartjes
Recept
| Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product | 
|---|---|---|---|
| Karamelcake | 2000 | g | FANTASY CARAMEL CAKE | 
| 1000 | g | boter | |
| 750 | g | bloem | |
| 250 | g | eieren | |
| 20 | g | bakpoeder | |
| Decoratie | 90 | g | granulaat suiker | 
| 8 | g | zeezout | 
Bereiding
Karamelcake
Alle ingrediënten mengen tot een deeg.
Eventueel koelen voor verwerking.
Decoratie
Granulaat suiker en zeezout mengen.
Het deeg uitrollen op 6 mm en met een deegsteker harten uitsteken. Een bakplaat inspuiten met CARLEX SPRAY en de deegharten op de plaat leggen. Bestrijken met eigeel en bestrooien met de decoratie.
Bakken op 170 °C (vloeroven) of op 150 °C (rotatieoven) gedurende 20 minuten.
Uitkomst: 90 stuks.