Recepten
American Brownie Easter Pie

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
2000 g DOUBLE CHOC CAKE
1000 g donkere kandijsuiker
500 g eieren
500 g water (50°C)
500 g donkere chocolade
Afwerking 300 g (25 g/stuk) SCHOKOBELLA
Decoratie 60 g (5 g/stuk) SCHOKOBELLA
120 g (10 g/stuk) witte chocolade (groen gekleurd)
24 st. (2 st./stuk) gesuikerd chocolade eitje

Bereiding

    DOUBLE CHOC CAKE met suiker mengen. Vervolgens eieren, warm water en gesmolten chocolade toevoegen. Dit alles goed onder elkaar mengen.

    Bakplaten lichtjes inspuiten met CARLEX en hierop het beslag afvullen.

     

    Rendement: 3 platen (40 x 30 cm) met ± 1500 g beslag.

     

    Bakken:

    Vloeroven: gedurende ± 40 minuten op 190°C.
    Rotatieoven: gedurende ± 40 minuten op 170°C.


    Na het bakken en afkoelen de brownie uitsteken met een steker van 12 cm Ø.
    Snijd blokjes van ca.1 x 1 cm van de overgebleven brownie.


    De bovenkant van de uitgestoken plak door de SCHOKOBELLA halen.
    Direct de brownieblokjes erop strooien zodat ze goed vast blijven zitten.
    Spuit met een cornetje de SCHOKOBELLA als kringeltjes op de blokjes.

American Brownie Easter Pie