Recepten
Advo-Frambo-Choco Tompouce 

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Voorbereiding 6 st. tompouce plakken (46 x 11 cm)
100 g witte chocolade
Recept 1 150 g AE NEUTRAAL
150 g water
170 g Advocaat 14%
750 g slagroom
Recept 2 150 g AR CHOCOLADE
150 g water
150 g FRUITFUL RASPBERRY
750 g slagroom
Afwerking 200 g DIP BANAAN
Decoratie 50 g pure chocolade

Bereiding

    De tompouce plakken inspuiten/instrijken met witte chocolade om het zacht worden tegen te gaan.

    Meng de AE NEUTRAAL, water en Advocaat 14% tot een gladde massa.

    Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.

    Verdeel over 2 korstplakken en dek af met een plak.

    Snijden in stukjes van 5 x 5 cm.

    De DIP BANAAN op een plak aanbrengen en een choco decor op aanbrengen.

    Na het aandrogen snijden in stukken van 5 x 5 cm.

    Meng de AR CHOCOLADE, water en de FRUITFUL RASBERRY tot een gladde massa.

    Spatel de voor 3/4de opgeklopte slagroom erdoor.

    Spuit hiervan een volle rozet op de met advocaatbavaroise gevulde tompouce stukjes.

    Dek af met het DIP BANAAN plakje.

    Uitkomst: +/- 36 stuks.

Advo-Frambo-Choco Tompouce