Recepten
'Do the Mojito' Cake Deluxe

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Mojito cake 1000 g FANTASY LEMON CAKE
350 g eieren
150 g gesmolten boter of MUFFINOLIE*
*Muffinolie i.v.m soortelijk gewicht altijd wegen
250 g water
11 g muntsiroop
10 g rum
Mojito botercrème 250 g DIP MOJITO
250 g boter

Bereiding

    Mojito cake

    Meng alle ingrediënten in de eerste versnelling gedurende 5 minuten.
    Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten, is het aanbevolen om het beslag om te roeren vóór gebruik.


    Mojito botercrème

    Meng de DIP MOJITO met de boter tot een botercrème.


    Opbouw

    Vul een cakevorm met 350 g beslag en plaats deze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak op 180 °C (vloeroven) of op 160 °C (rotatieoven) gedurende 50 minuten. Abricoteer met PALETTA SPRAY NEUTRAAL en vries in. Dip vervolgens de cake in DIP MOJITO. Spuit de Mojito botercrème op de cake en decoreer met limoen en muntblaadjes.

'Do the Mojito' Cake Deluxe