![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-1280-dba308b564b8ce132d6be94732d94d12.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-768-10e44a65dccdfac3b269589bff8aa006.jpeg)
Délipure Vruchtenbrood
Délipure Vruchtenbrood
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Deeg | 10000 | g | DÉLIPURE |
10000 | g | Bloem | |
9600 | g | Water | |
400 | g | Gist | |
1400 | g | MAESTRO LUXE | |
Vulling | 4000 | g | Krenten |
4000 | g | Gedroogde abrikozen | |
4000 | g | Cranberries |
Bereiding
Van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg kneden.
Meng onmiddellijk na de kneding de vulling eronder.
Bulkrijs: 10 min
Afweeggewicht: 350 g
Bolrijs: 30 min
Langsteken en 3x4 stuks op een bakplaat leggen.
Narijs: 60 min
Licht bestrooien met roggebloem en over de lengte insnijden.
Bakken: +/- 30 min op 190 °C .
Meer informatie
![Délipure Vruchtenbrood](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/delipure-vruchtenbrood/@@images/image-400-75ad60f73e461e7ee6c42eb867cd9ff3.jpeg)