![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-1280-dba308b564b8ce132d6be94732d94d12.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-768-10e44a65dccdfac3b269589bff8aa006.jpeg)
Délipure Boerenpistolets
Délipure Boerenpistolets
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Deeg | 1500 | g | DÉLIPURE |
1500 | g | Bloem | |
150 | g | Gist | |
1500 | g | Water | |
60 | g | MAESTRO KROKANT |
Bereiding
Deeg
Van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg kneden.
Afweeggewicht: 1600 g
Bolrijs: 20 min
Verdelen en opbollen.
Leg de bolletjes met het slot naar
boven in een kader 40/60 of een bakplaat 40/60 met hoge randen.
Zo rijzen en bakken de pistolets tegen elkaar en krijg je een meer rustieke pistolet.
Bestrooi licht met roggebloem.
Bakken: +/- 22 min op 230 °C met 3 sec stoom.
Meer informatie
![Délipure Boerenpistolets](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/delipure-boerenpistolets/@@images/image-400-2b87df967dce83b67d101542e7ba5c05.jpeg)