![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-1280-dba308b564b8ce132d6be94732d94d12.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-768-10e44a65dccdfac3b269589bff8aa006.jpeg)
Délipure Boerenbrood.
Délipure Boerenbrood.
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Deeg | 10000 | g | DÉLIPURE |
10000 | g | Bloem | |
10000 | g | Water | |
400 | g | Gist |
Bereiding
Deeg
Het deeg 8 min kneden in eerste versnelling en 2 min in tweede versnelling.
Deegtemperatuur: 26 °C
Bulkrijs: 10 min
680 g afwegen en bolrijs van
30 min.
Bol op en leg met het slot naar onder op een met griesmeel bestrooid tapijt of in een met roggebloem bestrooid mandje. Narijs: 60 min
Net voor het inovenen het brood omdraaien met het slot naar boven.
Bakken: +/- 35 min op 230 °C en dalen naar 220 °C.
Meer informatie
![Délipure Boerenbrood.](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/delipure-boerenbrood/@@images/image-400-16689e0aa9e5cb0a2ac5a7cec09a93ff.jpeg)