Specucrunch Cake Donut
Specucrunch Cake Donut
Recept
| Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
|---|---|---|---|
| Cake Donuts | 500 | g | FANTASY SPECULAAS CAKE |
| 50 | g | Heelei | |
| 225 | g | Boter (gesmolten) | |
| 175 | g | Water | |
| Vulling | 400 | g | AMANDELPAN |
| 100 | g | Geraspte kokos | |
| Glaçage | 300 | g | ALDIA MIROIR NEUTRAAL |
| 150 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL | |
| Diversen | 250 | g | Amandel-kokospralin (gebakken) |
Bereiding
Recept voor ± 24 donuts
Cake donuts
Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.
Spuit ± 50 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.
Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.
Afwerking
Werk af met READY FONDANT en speculaascrumble (voeg eventueel fijne lijntjes SCHOKOBELLA toe).