Recepten Recepten

Carré confituur

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
Bladerdeeg 2000 g CRUSTY
900 g water (koud)
1200 g MARGARINE BLADERDEEG
Vulling BAKCONFITUUR ABRIKOOS

Bereiding

Bladerdeeg

Water en CRUSTY kneden in eerste versnelling.
Onmiddellijk 6 toeren van 3 geven, of 4 toeren van 4 met korte rusttijd van 5 tot 10 minuten tussen 2 toeren.
Bij warmte, het deeg tussen de toeren in de koelkast laten rusten.

  

Werkwijze

Een bakplaat 60/40 bekleden met het bladerdeeg uitgerold op 1,5 mm.

Een laagje BAKCONFITUUR ABRIKOOS aanbrengen en hierop bandjes bladerdeeg leggen uitgerold op 2 mm.

Afbakken op 190 °C tot het bladerdeeg mooi is uitgebakken, ± 40 minuten.

Abricoteren met PALETTA SPRAY ABRIKOOS en verdelen naar wens.

Carré confituur