Recepten
BBQ-apero Pestolette

Recept

Groep Gewicht / Volume Eenheid Product
2000 g PANOMIX TOSCANE
2000 g bloem
160 g gist
2000 g water
Pestomengeling 360 g pesto
510 g gemalen kaas
24 g peterselie
360 g olijfolie

Bereiding

    Kneding: van alle grondstoffen een soepel en homogeen kneden, bij voorkeur een langere kneding in eerste versnelling.

    Deegtemperatuur: 25 °C.

    Afwegen: 1540 g.

    Opbollen en 35 minuten laten rusten.

    Vormgeving: het deeg uitrollen op stand 8 van de uitroltafel.

    Deegstukken snijden van 50 cm lang en 25 cm breed.

    Zowel de boven- als onderzijde bestrijken met 200 g pestomengeling (200 g aan beide zijden).

    De deegstukken in blokjes snijden van 2,5 cm x 2,5 cm.

    335 g blokjes in een pizzavorm (Ø 15 cm) strooien.

    Bestrijken met olijfolie.

    Narijs: 30 minuten.

    Bestrooien met gemalen kaas en bakken op 210 °C gedurende 25 minuten.

     

BBQ-apero Pestolette