![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-1280-dba308b564b8ce132d6be94732d94d12.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-768-10e44a65dccdfac3b269589bff8aa006.jpeg)
Back-to-School Cake
Back-to-School Cake
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cakebeslag QUATTRO/ROMA | 2000 | g | QUATTRO/ROMA |
1000 | g | Boter of Margarine | |
1000 | g | Eieren |
Bereiding
Boter of margarine goed zacht maken.
Vervolgens alle grondstoffen 3 à 5 minuten kloppen in 2de versnelling.
Soortelijk Gewicht = 800 g
![Back-to-School Cake](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/back-to-school-cake/@@images/image-400-ea708f05fe8c1f584fda9d63165ac629.jpeg)