![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-1280-dba308b564b8ce132d6be94732d94d12.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-768-10e44a65dccdfac3b269589bff8aa006.jpeg)
After Eight Cake Donut
After Eight Cake Donut
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Cake Donuts | 750 | g | DOUBLE CHOC CAKE |
150 | g | Heelei | |
150 | g | Water | |
80 | g | Dessertmuntjes | |
Glaçage | 500 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL |
750 | g | ALDIA MIROIR NEUTRAAL |
Bereiding
Recept voor ± 24 donuts
Cake donuts
Breek de dessertmuntjes in stukjes. Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.
Spuit ± 45 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.
Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.
Glaçage
De SCHOKOBELLA opwarmen tot ± 38 °C, vervolgens de gesmolten ALDIA MIROIR NEUTRAAL onderspatelen.
Eventueel terug opwarmen.
Deze spiegel is diepvriesbestendig.
Afwerking
Werk af met glaçage, stukjes After Eight en dessertmintjes.
![After Eight Cake Donut](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/after-eight-cake-donut/@@images/image-400-7e12948a7d3a2886e5967e28aa44dda9.png)