Nieuws

Dankjewel helden van de zorg!

Zeelandia bakt voor de zorg


De helden van de zorg werken momenteel nog harder dan in een ‘normale’ situatie. Verpleegsters, dokters en nog zoveel anderen met essentiële beroepen zetten elke dag hun leven op het spel om dat van anderen te redden. Bewonderenswaardig en extreem moedig. Daarom wilden we bij Zeelandia heel graag iets doen om deze helden van de zorg een hart onder de riem te steken. En dat deden we. Zeelandia schenkt, namens alle warme bakkers van België, vers brood en gebak aan meer dan 450 zorgverleners en frontlijnmedewerkers van Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA). Hoe dat allemaal in zijn werk ging, lees je hier. Een verhaal waar het hele Zeelandia-team de schouders onder gezet heeft en dat we zeker met jullie willen delen.

 

Steun voor de zorg 

Dat het zorgpersoneel de echte helden van hier zijn, dat bleek meermaals de afgelopen weken. Die helden zijn natuurlijk ook maar mensen en hebben evengoed nood aan extra energie en rust om deze drukke en stresserende periode te doorstaan. Veel meer dan iedereen die thuiszit, moeten zij hun batterijen opladen, om mensen optimaal verder te helpen. Daarom hebben we bij Zeelandia het idee opgepakt om met een klein gebaar ons groot hart en diep respect te tonen.  

 

Social 1.jpgVers brood en gebak voor meer dan 450 zorgverleners van ZNA Sint-Elisabeth, ZNA Hoge Beuken en ZNA Joostens

Onze chefs van de proefbakkerij gingen met veel liefde aan het werk. Ze bakten heerlijk Vikorn, Prokorn en Toscane brood en gebak zoals frangipanes, cake en rijsttaart. 061cc2f3-6d74-485b-b785-d27d5ce33c3f.JPGVoor het in elkaar steken van de pakketten, konden ze op heel wat steun rekenen van de collega’s die zich spontaan aanboden om een tandje bij te steken. Ons team werkte keihard door, zodat alles op tijd klaar zou geraken en elke held van de zorg van vers brood en gebak zou kunnen genieten. 

  

Woensdag 15 april was het dan zover!

Chauffeur Eddy en pastry chef Lieven, leverden maar liefst 450 pakketten af aan het ZNA. Want dat de helden extra energie nodig hebben tijdens hun welverdiende rustpauze, daar is iedereen het unaniem over eens. 

 

Dankjewel helden van de zorg

We zijn enorm blij dat we dit mooi initiatief waar hebben kunnen maken. Prachtig teamwork, waar ik echt kippenvel van krijg. Heel mooi om te zien hoe ons team zo iets moois kan teweegbrengen. We hopen dat iedereen in de ziekenhuizen veel energie haalt uit onze vitaminebroden en versnaperingen. Dat is onze manier om dankjewel te zeggen aan de helden van de zorg. Ik wil benadrukken dat we dit doen namens alle warme bakkers, die andere helden uit de voeding.

– Marc –

 

486f8102-aa9e-478c-8505-8f2931a8d3f8.JPG LinkedIn 3.JPG c3fa62a4-e00e-4710-ad33-466098a0c261.JPG 9524eb3c-24a6-4eee-84c3-200e8b317862 (1).jpg

   

LinkedIn 4.JPG

DSC_7140.JPG

LinkedIn 1.JPG

 

Merci.jpg 

We ontvingen inmiddels een superfijne reactie van ZNA Joostens te Zoersel:

"In naam van alle personeelsleden van ZNA Joostens wensen wij jullie zeer hartelijk te danken voor jullie lekkere schenking. Het vers brood en gebak zal ons allemaal super hard smaken. Dit doet ons zo enorm veel deugd. Nogmaals super veel dank. 

Vanwege Directie en alle medewerkers ZNA Joostens."

Dankjewel helden van de zorg!