Nieuws

De Klok tikt nieuwe horizonten aan

Een nieuw voorjaar betekent traditioneel een nieuwe editie van De Klok bij Zeelandia. Echter dit jaar hebben we ons welgekend huismagazine heel anders op smaak gebracht. 

In deze Klok willen we u verrassen. We verleggen de focus van totaal uitgewerkte recepturen naar verbluffende concepten. Concepten die u heerlijke applicaties bezorgen in een mum van tijd. Of zelfs hulpmiddelen die u rationeler laten produceren, zonder de kunst van het ambacht te negeren. Het resultaat: een kwalitatief magazine dat u zal verbazen. Echt een aanrader om er eens doorheen te lezen en er uw voordeel mee te doen. Bovendien staan onze chefs steeds paraat om u verder te helpen.

Het stukje ‘rationeel produceren’ mag dan wel het kloppend hart zijn van deze Klok, we hebben nog heel wat andere smakelijke verhalen voor u geprepareerd. Zo nemen we u graag mee naar onze nieuwe state-of-the-art fabriek in Ronse waar we fruitvullingen en jams produceren. Aldia slaat de deuren open van haar kersverse site, klaar om uw 2023 fris & fruitig te kleuren. U leest de Klok eenvoudig via de button hieronder.

Lees De Klok hier!
De Klok tikt nieuwe horizonten aan