Nieuws

Brood en gezondheid

Brood past wel degelijk in ons dagelijks voedingspatroon.

Door de stijgende vraag naar informatie over allergenen als lactose en gluten wordt de bakker vandaag maar al te vaak geconfronteerd met heel wat nieuwigheden. Ook het gezondheidsaspect van brood wordt door de media jammer genoeg te vaak in vraag gesteld. Steeds minder mensen lijken te weten hoe het echt zit en dat maakt het er voor de bakker niet eenvoudiger op.


De website www.broodengezondheid.be wil daar verandering in brengen. De site werkt volledig onafhankelijk en geeft wetenschappelijk ondersteunde informatie. Hier vind je een open en eerlijk verhaal over brood en gezondheid. De website wil zo iedereen juist informeren en ook de bakkers helpen om de vragen van hun klanten op een correcte manier te beantwoorden.


Zo lezen we bijvoorbeeld dat, ondanks de vele beweringen, brood wel degelijk past in ons dagelijks voedingspatroon. Brood smaakt niet alleen heerlijk, het is ook nog eens veelzijdig en gemakkelijk. Het is bovendien een rijke bron van koolhydraten, mineralen, vezels en vitamines.
Meer weten? Neem een kijkje op www.broodengezondheid.be!

Brood en gezondheid