Nieuws

Bakconfituur abrikoos

Bakconfituur abrikoos

Bij Zeelandia gaan we steeds op zoek naar het beste. Zo kreeg onze Bakconfituur abrikoos een serieuze upgrade. We verbeterden de kwaliteit en stellen met trots dit vernieuwde product voor van premiumkwaliteit.


De Bakconfituur abrikoos kan zowel gebruikt worden in klassieke toepassingen als in vernieuwende creatieve receptideeën.

  

Dit zijn de unieke eigenschappen:

4 x beter

  • Smaakvoller: onze bakconfituur is nu nog smaakvoller en smaakt nog beter naar heerlijke ambachtelijke confituur bij de artisanale bakker.
  • Meer fruit: ons verbeterd recept bevat nog meer fruit voor extra smaak en textuur.
  • Minder suikers: onze bakconfituur bevat nu minder toegevoegde suikers en is minder zoet maar toch smaakvol.
  • Zonder bewaarmiddelen: onze bakconfituur is nu veel natuurlijker.

  

In deze klassieke toepassingen is hij een echt topproduct:

  

Carré confituur
Bij een klassieke carré confituur blijft onze Bakconfituur abrikoos mooi stevig tijdens het bakken en gaat hij niet uitlopen bij het versnijden. Hij is bakvast met een uitstekende viscositeit.

  

Rolbiscuit

Bij een klassieke rolbiscuit is de Bakconfituur abrikoos makkelijk te verdelen en blijft hij uitstekend zitten. Hij gaat niet lopen bij het snijden.

  

Frangipane

In een frangipanegebak is onze Bakconfituur abrikoos niet alleen perfect bakvast. Hij zorgt bovendien voor een brug tussen het deeg en de amandelvulling (frangipane). De bakconfituur gaat de vochtmigratie tegen.

  

Ganache

In een chocoladeganache zorgt de Bakconfituur abrikoos voor een heerlijke frisse en fruitige smaak én is hij tegelijkertijd ook extra bindend.

  

Klik hier voor het creatieve recept van Friands met abrikoos.

Zeelandia 200625©FrC6733.jpg

Klik hier voor het creatieve recept van Muesli twist abrikoos.

Zeelandia 200625©FrC6708.jpg

Bakconfituur abrikoos