Nieuws

👨‍🍳 Klop jij onze Chef? - Winactie

2:50;01, dat is de te kloppen tijd. Wij dagen jou uit om 0,5L volle room handmatig op te kloppen tot volwaardige slagroom. Je camera of gsm opgeladen? Je garde geslepen? Aan de slag dan maar!


👉 Lees snel de spelregels hieronder en waag jouw kans. Niet bij de snelste kloppers van 't land? Geen zorgen! Ook de origineelste inzendingen maken kans op een fantastische prijs.


Kloppen maar!

👉 Spelregels 👈

🎥 Film jezelf tijdens het opkloppen van start tot finish. Op de video moet jij te allen tijde te zien zijn, net zoals een chronometer/(keuken)timer, gericht naar de camera. De video neem je gewoon op in je bakkerij.
🥣 Je gebruikt 1 mengkom en 1 garde gedurende de gehele video.
👌 Je start de opname voor je de vloeibare room in je mengkom giet. Denk je dat je klaar bent met kloppen? Dan houd je jouw slagroom 3 seconden boven het hoofd zoals onze Chef Lieven in de video.
🕒 Je tijd begint te lopen vanaf het moment dat je begint te kloppen. Je mag de chrono stopzetten nadat je de slagroom 3 seconden boven je hoofd hebt vastgehouden.
🔗 Een nieuwe recordtijd gevestigd? Deel jouw poging op Facebook met de vermelding van je tijd, gebruik de #klopjijonzechef en tag Zeelandie Belux. Je kan jouw video ook altijd mailen naar info@zeelandia.be of deel het via onze WhatsApp (+32 475 49 62 12). Dan zorgen wij voor de publicatie.
👍 Like dit bericht en onze Facebookpagina Zeelandia Belux om je deelname te bevestigen.
🏆 Wij voorzien een prachtige prijzenpot t.w.v. €500 verdeeld over de drie beste tijden en de twee meest originele inzendingen.
✔️ Nu ben jij helemaal klaar om onze Chef Lieven te verslaan. Heel veel succes gewenst!
👨‍🍳 Klop jij onze Chef? - Winactie