Maestro Premium Poeder

Maestro Premium Poeder

Maestro Premium Poeder

Echte Maestro's gebruiken een broodverbeteraar.

De klant laat zich in zijn keuze voor brood leiden door kwaliteit. Wist u dat de geur van brood zelfs tot de favoriete geuren ter wereld behoort? Uit onderzoek blijkt bovendien ook dat de smaak van heerlijk versgebakken brood moeilijk te overtreffen valt. U bent de maestro, de vakman. U creëert elke dag opnieuw met passie, u legt de lat steeds hoger en gaat enkel voor het beste. Uw klanten genieten van uw ambacht, uw vakkennis en van een smaakvol en vers broodassortiment van topkwaliteit. Daarbovenop zorgt de verlengde malsheid van de Maestro Premium Poeder broodverbeteraar ervoor dat uw klanten ook langer genieten van uw brood. Zo draagt u ook bij tot het verminderen van de voedselverspilling.

Een broodverbeteraar met E² Technologie maakt BETER. Brood

Het Maestro Premium Poeder dankt zijn uitstekende resultaten aan de gloednieuwe E2 Technologie. Een unieke cocktail aan enzymen en emulgatoren, die complementair zijn aan elkaar, garanderen dat uw brood steeds van een optimaal resultaat geniet. De nieuwe E2 Technologie werd volledig binnenshuis ontwikkeld bij Zeelandia dankzij de jarenlange ervaring en expertise in de broodsector. De uitkomst van deze interne deskundigheid; een uitstekende broodverbeteraar in poedervorm die het ambacht respecteert en terwijl de nieuwste technologieën omarmt.

Een broodverbeteraar met synergetisch effect tussen enzymen & emulgatoren

De E2 Technologie zorgt voor een optimale interactie tussen de emulgatoren en enzymen. De werking van het Maestro Premium Poeder wordt hierdoor gemaximaliseerd en verzekert een effect dat sterker is dan de som van de afzonderlijke prestaties van de emulgatoren en de enzymen. Zo creëren we bij Zeelandia een uitzonderlijke broodverbeteraar die garant staat voor een optimaal resultaat.

BETER. Verwerkbaar

Maestro Premium Poeder garandeert u een soepele verwerking doorheen alle productieprocessen.

BETER. Houdbaar

Constante malsheid. Kraakvers, na twee dagen of zelfs na het invriezen van het brood geniet u en uw klant nog van die heerlijk zachte boterham.

BETER Geurend & BETER. Smakend

Maestro Premium Poeder levert topprestaties op 3 gebieden: een soepele deegverwerking, een lange, constante malsheid en die verleidelijke broodgeur en -smaak van in de kneder tot bij de consument op tafel. Verleidelijk brood door geur en smaak.