<strong>Cake</strong> <br/><strong>Donuts.</strong> <strong>Cake</strong> <br/><strong>Donuts.</strong>

Cake 
Donuts.

Cake Donuts 
gebakkelijk geluk, ongefrituurd.

Gebakken, smaakvol en eindeloos verrassend doorheen het hele jaar!   Zo makkelijk is het om je klanten te verrassen met iets nieuws: gebakken donuts. Dus niet gefrituurd zoals je gewend bent. De basis van deze Cake Donuts zijn onze (Fantasy) Cakemixen. Dankzij de vele verschillende smaken en decoraties is er voor elke gelegenheid en elk seizoen een unieke donut.

Zo eenvoudig is het.

 Cake Donut Box - Inclusief 8 Silikomart® Cake Donut Bakvormen

Maestro Cake

Een cake met de smaak van vroeger en het gemak van nu. Ook in deze categorie voorziet het Maestro-assortiment u van een machtig basisproduct: Maestro Cake. Eenvoudig te verwerken, malser dan ooit en geschikt voor alle soorten vulling. De Maestro Cake is een uitmuntende cake op zichzelf, maar leent zich perfect tot fundering van al uw creatieve cake donuts. Aan u, de Maestro, om de kers op de cake donut te plaatsen.

Double Choc Cake.

Een smaakvolle, rijke cake boordevol stukjes pure chocolade. De Double Choc Cake leent zich tot ideale zoete basis voor een legio aan Cake Donuts. Zo eenvoudig te bereiden dat jij alle tijd hebt om te creëren en innoveren. Ontdek hieronder alvast drie overheerlijke creaties ter inspiratie.

Fantasy Speculaas Cake

De smaak die het najaar bij de bakker extra doet smaken. De Fantasy Speculaas Cake is een heerlijk seizoensproduct uit het cakeassortiment van Zeelandia. Deze eenvoudig te gebruiken cakemix, inclusief stukjes sinaasappel, garandeert steeds een smeuïg eindresultaat. Ideaal om jouw winterassortiment aan cake donuts op te bouwen.

Promotie.