Basis-Rühr

Basis-Rühr 

Eindeloos variëren met smaak.

  Basis-Rühr vormt de hoeksteen van elke ambachtelijke plaatcake. Deze basismix laat zich kenmerken door de natuurlijke vanillesmaak die je van een cake verwacht, maar vult haar authentieke karakter aan met uiterst moderne technologie. Zo garandeert het een overheerlijk en eenvoudig te verwerken basisproduct waarop jij eindeloos kan creëren.

    

60x20x5 display- en productiekader.

Van de eerste stap in de productie tot het aansnijden in de winkel. Het 60x20x5-kader is de partner bij uitstek voor ambachtelijk gebak vervaardigd met Basis-Rühr. De tool dient uitstekend als bakplaat en fungeert overigens als display in de winkel dankzij het uitneembare plaatje vooraan. Zo snijd je eenvoudig heerlijk gebak af naar gewenste grootte van de klant.Van de eerste stap in de productie tot het aansnijden in de winkel.

  

Basis-Rühr is niet enkel veelzijdig in applicaties (plaatcakes, muffins, biscuits…), maar de bijkomende optie tot grote variatie in vullingen en toppings zorgt voor grensloze creativiteit. Fruitvullingen, crème pâtissière, noten... worden moeiteloos door het basisbeslag gedragen.Basis-Rühr is niet enkel veelzijdig in applicaties (plaatcakes, muffins, biscuits…), maar de bijkomende optie tot grote variatie in vullingen en toppings zorgt voor grensloze creativiteit. Fruitvullingen, crème pâtissière, noten... worden moeiteloos door het basisbeslag gedragen.

Brochure Basis-Rühr.

PIB Basis-Rühr