Speculoos-Amandel Cake Donut
Speculoos-Amandel Cake Donut
Recept
| Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
|---|---|---|---|
| Cake Donuts | 500 | g | FANTASY SPECULAAS CAKE |
| 50 | g | Heelei | |
| 225 | g | Boter (gesmolten) | |
| 175 | g | Water | |
| Vulling | 400 | g | AMANDELPAN |
| 100 | g | Geraspte kokos | |
| Glaçage | 300 | g | ALDIA MIROIR NEUTRAAL |
| 150 | g | PALETTA SPRAY NEUTRAAL | |
| Diversen | 250 | g | Amandel-kokospralin (gebakken) |
Bereiding
Recept voor ± 24 donuts
Cake donuts
Meng alle ingrediënten gedurende 4 min in eerste versnelling tot een homogene massa.
Spuit ± 25 g cakebeslag in elke gesmeerde donutvorm.
Vulling
Meng de geraspte kokos onder de getempereerde AMANDELPAN.
Spuit 20 g in het speculaas cakebeslag.
Spuit daarna nog 10 g cakebeslag over de amandelvulling.
Bak gedurende ± 20 min op 180 °C.
Afwerking
Verwarm ALDIA MIROIR NEUTRAAL en PALETTA SPRAY NEUTRAAL in de microgolfoven tot 50 °C.
Roer homogeen. Dip de donuts in de glaçage en duw in de gebakken amandel-kokospralin.