Tijgerbaguette
Tijgerbaguette
Recept
| Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
|---|---|---|---|
| Deeg | 3000 | g | Bloem |
| 1680 | g | Water | |
| 60 | g | Gist | |
| 60 | g | MAESTRO KROKANT | |
| 51 | g | Zout | |
| Tijgerpap | 1000 | g | TIJGERMIX |
| 1200 | g | Water (30 °C) |
Bereiding
Deeg
Kneed van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg.
Deegtemperatuur: 22-23 °C
Afweeggewicht: 350 g
Bolrijs: 25 min
Steek de deegstukken lang en schik op geperforeerde bakplaten.
Narijs: 60 min
Bakken: 230 °C gedurende 20 min
Tijgerpap
Meng alle grondstoffen tot een homogene pap.
Laat 30 min rusten en roer door voor gebruik.
Tijgermotief optie 1
Breng de tijgerpap onmiddellijk na het langsteken aan met behulp van een borstel.
Tijgermotief optie 2
Spuit tijgerpap juist voor het inovenen op de baguettes met behulp van een spuitzak en een tijgerpap spuitmond.