Home » Basisrecepten » Panovite Sauer

Panovite Sauer

Receptuur

Panovite Sauer Type 1

  • bloem: 2.000 g
  • PANOVITE SAUER: 8.000 g
  • gist: 300 g
  • zout: 170 g
  • water: 5.500 g

Panovite Sauer Type 2

  • bloem: 4.000 g
  • PANOVITE SAUER: 6.000 g
  • gist: 250 g
  • zout: 170 g
  • water: 5.500 g

Panovite Sauer Type 3

  • bloem: 6.000 g
  • PANOVITE SAUER: 4.000 g
  • gist: 200 g
  • zout: 170 g
  • water: 5.500 g

Werkwijze

PANOVITE SAUER laat een traditionele verwerking toe. Wel raden wij een trage kneding aan. Deegtemperatuur: 24 à 27°C.

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie