![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-1280-dba308b564b8ce132d6be94732d94d12.jpeg)
![Recepten Recepten](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/@@images/image-768-10e44a65dccdfac3b269589bff8aa006.jpeg)
Vikorn Volkoren Suikerwafel
Vikorn Volkoren Suikerwafel
Recept
Groep | Gewicht / Volume | Eenheid | Product |
---|---|---|---|
Vikorn Volkoren Suikerwafel | 1000 | g | Volkorenmeel |
1000 | g | PANOMIX VIKORN VOLKOREN | |
200 | g | Gist | |
200 | g | Suiker | |
400 | g | Eieren | |
300 | g | Melk | |
500 | g | VECTOR | |
500 | g | Boter | |
Vulling | 900 | g | Parelsuiker P4 |
Bereiding
Van alle grondstoffen een soepel en homogeen deeg kneden.
Na de kneding de vulling ondermengen.
Deegtemperatuur: 25 °C.
Verdelen in stukken van 2400 g of 80 g per stuk.
Narijs geven van 60 min.
Afbakken in een wafelijzer op 180 °C gedurende 3 min.
![Vikorn Volkoren Suikerwafel](https://www.zeelandia.be/nl/recepten/vikorn-volkoren-suikerwafel/@@images/image-400-d051a696f1660ef6b3dd9ced4b5143c3.jpeg)