Community
Support

Onze toewijding aan
lokale gemeenschappen

We zijn vastbesloten om de lokale gemeenschappen waarin we wonen en werken te dienen en te ondersteunen. We willen een verschil maken voor mensen die hulp nodig hebben, door mogelijkheden voor hen te creëren om hun omstandigheden te verbeteren.
      

Onze ambities:

  • We blijven bijdragen aan lokale partners in de strijd tegen armoede
  • We zetten ons in om honger te bestrijden op de beste manier die we kennen, door bakkerij-ingrediënten en gebakken producten te leveren aan mensen in nood
  • We ondersteunen onze lokale gemeenschappen op de beste manier die we kunnen, door als bakkerijbedrijf dicht bij onze kennis en middelen te blijven

      

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Waarom lokale gemeenschappen steunen?

Simpel gezegd: omdat we deel uitmaken van die gemeenschappen. We hebben elkaar nodig. Zorgen voor de mensen om ons heen creëert een sterk gevoel van doelgerichtheid en helpt ons om onze lokale gemeenschap te kennen en te begrijpen, onze banden te versterken en onze maatschappelijke impact dicht bij huis te maximaliseren.


Als onderdeel van ons MVO-programma sponsoren en ondersteunen we daarom lokale initiatieven die gericht zijn op het terugdringen van armoede of honger. Ook door middel van sponsoring en door onze tijd, vaardigheden en kennis aan te bieden dragen we lokaal een steentje bij.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk draagt bij aan een gevoel van doelgerichtheid. Het creëert een ongeëvenaard gevoel van voldoening. Het versterkt onze band met de gemeenschap en helpt ons om de mensen om ons heen te leren kennen en begrijpen.

Als onderdeel van de Zeelandia Groep zet België zicht onvoorwaardelijk in voor Bake4Ukraine, gericht op het bestrijden van honger onder de meest kwetsbare mensen die zijn achtergebleven in door oorlog verscheurde gebieden.

Ondersteun Bake4Ukraine